30% DISCOUNT with code SALE
30% DISCOUNT with code SALE
30% DISCOUNT with code SALE
30% DISCOUNT with code SALE

All products

All products

Bundles

Bundles
SHOPPING CART
No items in cart

Ako si aplikovať VENEV masku pre najlepšie výsledky?

venev maska

Ak máš už svoj VENEV set doma, potom si zober do ruky svoje obľúbené kafíčko a prečítaj si náš ultimátny návod na aplikáciu magnetickej masky. Prezradíme ti všetky tipy a triky, ako z masky vyťažiť maximum. 🥰 

POSTUP PRE MAXIMÁLNE ÚČINKY:

1. Čistenie 

Kráska sama dobre vieš, aké je čistenie dôležité pri starostlivosti o pleť, preto si pokožku vyčisti aj pred aplikáciou našej magnetickej masky. Odlíčením make-upu a vyčistením pleti od potu a nečistôt ju pripravíš na prijatie výživných látok, ktoré vďaka čistým pórom môžu preniknúť hlbšie a intenzívnejšie pôsobiť. 

Tip: V prípade ak si nalíčená alebo máš na tvári aplikované SPF, odporúčame ti pred nanesením masky použiť metódu dvojfázového čistenia pleti. 

2. Nanášanie

Na krásne vyčistenú a pripravenú pleť môžeš teraz naniesť našu magnetickú masku. Na aplikáciu použi špachtličku, ktorá je pribalená vo Venev sete. Použitím špachtličky namiesto prstov sa vyhneš zanášaniu baktérií z rúk do masky a môžeš si byť tak istá, že si na svoju pleť dávaš masku bez nechcených baktérií. 

Tip: Pre lepšie vstrebávanie a odstraňovanie si na tvár nanes len tenkú vrstvu masky. 

3. Doba pôsobenia 

Je čas vyložiť si nohy a nechať masku pôsobiť. Pýtaš sa ako dlho? Magnetickú masku odporúčame nechať účinkovať 10-15 minút. 

4. Odstraňovanie masky

15 minút ubehlo a prišiel rad na náš najobľúbenejší krok, ktorým je odstraňovanie masky z tváre. Zo svojho Venev setu si vyber magnet a navleč naň ochranný obal. Takto pripravený magnet prilož blízko k pleti, no uisti sa, že sa magnet pokožky úplne nedotýka a následne pomalými pohybmi odstráň celú masku z tváre.  

Tip: Náš ochranný obal je 100 % biodegradovateľný a kompostovateľný, takže ho môžeš bez výčitiek zahodiť. No ak chceš urobiť jeden krok navyše a byť priateľská k prírode, môžeš obal použiť opakovane, stačí ak z neho odstrániš prebytočný produkt.

5. Vstrebávanie masky

Maska je dole, no výživné látky práve zostali na tvojej pleti. Pre maximálny účinok si zvyšné sérum jemne vmasíruj do pleti, pokojne použi ruky či Face Roller. 

Tip: Naša magnetická maska hĺbkovo vyživuje, čo znamená, že po jej aplikácii ti môže na pokožke zostať mastný film. Preto ak máš mastnejšiu pokožku odporúčame Venev masku použiť večer pred spaním, aby sa všetky séra mali čas počas noci krásne vstrebať. 

Teraz už poznáš všetky naše tipy a triky, ako získať len tie najlepšie výsledky s našou magnetickou Venev maskou. Vyskúšaj ich a podeľ sa s nami o tvoje skúsenosti na sociálnych sieťach. 💖

DELIVERY

IN 3 DAYS
FREE EU SHIPPING

OVER €50
NATURAL
COMPOSITION